KURUMSAL

Ankara'dan Gelen NevÅŸehirlilerin Gönül BuluÅŸması...
Genç NevÅŸehirliler DerneÄŸinin yönetimi tarafından organize edilen bayramlaÅŸma, İş İnsanı Nuri Korucu ve Hakan Korucu ev sahipliÄŸinde Göreme Lavanta Panoroma Cafe'de yüz kiÅŸinin üzerinde katılımla gerçekleÅŸti.
Ankara'da faaliyetlerine ara vermeden devam eden Genç NevÅŸehirliler DerneÄŸi çatısı altında buluÅŸan İş insanları, bürokratlar ve Üniversiteli öÄŸrenciler memlekette bayramın son gününde bir araya gelerek birlikteliklerine güç kattılar.
Programı organize eden Genç NevÅŸehirliler DerneÄŸi baÅŸkanı Ziya AÄŸca buluÅŸma için ÅŸunları dile getirdi. Ankara’da yapmış olduÄŸumuz buluÅŸmaların kıymeti oldukça anlamlı. Gurbette yaÅŸayanların özlemini gidermenin bir yöntemi aslında tam olarak birlikteliÄŸi güçlendirmekten geçiyor. EÄŸer ki bu beraberliÄŸi ara vermeden kalabalıkla ve coÅŸkuyla yapıyorsanız aslında gerçek samimiyetle amaca ulaÅŸmışsınız demektir. Derdimiz gurbette olan hemÅŸehrilerimizin birlik ,beraberlik ve dayanışma içerisinde olmalarıdır. Birde bunun üstüne memlekette buluÅŸmalar baÅŸladıysa kıymeti ve ehemmiyeti katlanarak artmış demektir.
Ayrıca Korucu Makina A.Åž yönetim kurulu baÅŸkanı Nuri Korucu hemÅŸehrimizin giriÅŸimi ile oluÅŸturulan Göreme Lavanta Panoroma bahçesi yerli yabancı turist tarafından büyük ilgi görüyor.Lavanta tarlaları doÄŸal fotoÄŸraf stüdyolarına dönerken özellikle temmuz ayında usta fotoÄŸrafçıların, kıyafetlerini tanıtmak isteyen tasarımcıların yoÄŸun ilgi gösterdiÄŸi bahçenin, aÄŸustos ayı sonlarına kadar ziyaretçilerini ağırlaması bekleniyor. Ticari amacı olmayan bu güzel mekana herkesi davet ediyoruz. Bu anlamda destek olan, yalnız bırakmayan tüm hemÅŸerilerilerimize teÅŸekkürü bir borç bilirim dedi.
İlk önce bayramlaÅŸarak sonrasında birlik ve beraberlik mesajları verdiler.
Memleketimiz en gözde lokasyonu olan Göreme'de bulunan Göreme Lavanta Panoroma'da, NevÅŸehir eski Milletvekili Mahmut Dede, NevÅŸehirli Bürokratlar ve İş İnsanları DerneÄŸi (NEVBİAD) BaÅŸkanı Kazım Tekin, NevÅŸehir Esnaf Sanatkarlar Odaları BirliÄŸi BaÅŸkanı Mehmet Pınarbaşı, Mustafa Çiçekli, Meteoroloji 3. Bölge Müdürü Serkan Tepe, İş İnsanları, Samet Yücel, Yücel Ünal, GülÅŸehir ve Acıgölden okul müdürleri, Ankara'da okuyan NevÅŸehirli öÄŸrencilerimiz ile birlikte katıldıkları buluÅŸmada manzara eÅŸliÄŸinde hasret giderdiler.
'NevÅŸehir Sevdalıları' buluÅŸması gün batımında fotoÄŸraf çekimi ile tamamlandı.
#GençnevÅŸehirliler
#Nevbiad
#GöremeLavantaPanorama