Genç Nevşehirliler Derneğinden Deprem Mağdurlarına 2. İftar Programı
Genç Nevşehirliler Derneğinden Deprem Mağdurlarına 2. İftar Programı

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilde yıkımın gerçekleştiği depremlerden etkilenerek Ankara’ya gelerek misafirhane ve yurtlarda konaklayan depremzedeler için Genç Nevşehirliler Derneği tarafından iftar yemeği ikramına devam ediyor.

Ankara’da yaşayan Nevşehirliler olarak Başkentimizde konukevlerinde kalan depremzedelere iftar yemeği ikram ettiler.

Bugün Genç Nevşehirliler Derneğinin kıymetli üyesi olan Mira Temsilcilik Enerji Danışmanlık Ltd.Şti.  CEO’su   Emel Büken Töreli ve Metro Elektrik A.Ş CEO’su Bülent Çelebioğlu katkılarıyla iftar yemeğimizi depremzedelerimizle buluşturduk. Bu anlamlı faaliyetlerimize ara vermeden devam ederek Ramazan ayını aslına uygun şekilde geçirmeye sivil toplum kuruluşuna yakışır faaliyetlerimize devam edeceğiz.

İftar programına katılan Genç Kahramanmaraşlılar Derneği başkanı Mehmet Ali Ecerkale ve yönetim kurulu üyesi Ahmet Dut, Korucu Makina A.Ş yönetim kurulu başkanı Nuri Korucu ve Hakan Korucu, Sayıştay Başkanlığı Destek birimi Başkanı Nurşen Kesici, Ankara Vergi Dairesi Başkanlığı uzmanı Fatihcan Eroğlu, Genç Nevşehirliler Derneği Bilgi işlem komisyon başkanı Okan Keten,

Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Mukadder Avan, Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi personeli Yasemin Apaydın güne anlam kattılar.

#Gencnevsehirliler #Kahramanmaras #Hatay #Adıyaman #Malatya #Ankara #Mira #Metro

 

Editör [Okan KETEN - bilgi@okanketen.com.tr]