Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş ALTIOK\'a ziyaret
Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş ALTIOK\'a ziyaret

 İl ziyaretlerini yapan Genç Nevşehirliler Derneği Başkanı Ziya Ağca faaliyetleri anlatmak için ilçe de görüşmelerine hız kesmeden devam ediyor.

Dernek başkanı Ağca; Hacıbektaş Belediye başkanımız Altıok'a hem tanışma hemde geçmiş olsun dileklerini ileten dernek temsilcileri ile bir süre görüşerek dernek faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Dernek Başkanı Ziya Ağca genel manada, Hacı Bektaş Veli Hazretlerininde söylediği gibi ' İri olalım, diri olalım, bir olalım! ' felsefesine uygun şekilde yaşamayı önemsediğini söyledi. Tek derdimiz şehrimiz ve hemşehrilerimiz. Bu manada amacımız Ankara'da yaşayan hemşehrilerimizin birlik ve beraberliğine katkıda bulunmak " şeklinde konuştu.

Hacıbektaş belediye başkanımız Altıok ise Ankara'da faaliyet gösteren hemşehrilerimizin çabalarının çok kıymetli olduğunu ve bu manada elinden geleni yapacağını dile getirdi. Dernek başkanı Ağca, derneğin üç yıldaki mücadelesini ve yapılacak projeleri dile getirdi. Ayrıca Altıok'a misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederiz dedi. #Hacıbektaş #gencnevsehirliler