Kozaklıspora GençNevşehirlilerden Destek
Kozaklıspora GençNevşehirlilerden Destek

Kozaklıspor'a Genç Nevşehirliler Derneği'nden Destek 

Ankara’da memleketimiz adına birlik ve beraberliği geliştiren Genç Nevşehirliler Derneği, daha önceki Kozaklı ziyaretlerinde söz verdikleri desteği yerine getirdi. 

Ankara Gimat'ta Cemkar Gıda Ltd. Şti. sahibi Tuncer Karacan, Kozaklı Spor Kulübü sporcularına söz verdiği eşofman takımını alarak desteklerinin devam edeceğini ifade etti. 

Genç Nevşehirliler Derneği başkanı Ziya Ağca; Kozaklı ilçe Gençlik ve Spor Müdürü Deniz Hacıbekiroğlu'na gençleri spora ve geleceğe yönelik çalışmalarda teşvik ettiği için ayrıca teşekkür etti. 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi; Türk sporcusunda yalnız beden gücü ve yetenek değil, aynı zamanda iyi ahlâk ve zekânın da bulunmasını istemiş ve bu düşüncesini de; "Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlâklısını severim." sözleriyle dile getirerek bir sporcunun nasıl bir insan olması gerektiğini anlatmıştır.

 Genç Nevşehirliler Derneği olarak bu anlamda hem eğitim desteği hemde gençlere spor desteklerini esirgemeden devam ettireceğiz. Tuncer Karacan kimdir? 1977 Almanya/Leverkusen doğumlu olup Kozaklı/Nevşehirlidir. İlk,Orta ve Lise Eğitimini Almanya,Kayseri,Nevşehir ve Ankara da tamamlamıştır.Hacettepe Üniversitesi Önlisans İnşaat Bölümünde eğitimi almıştır. 1998 Yılında CEMKAR GIDA LTD.ŞTİ kurmuş olup uzun yıllar muhtelif gıda ürünleri Distribütörlükleri yaparak Ankara ve Çevre illerinde öncü bir tedarik firması haline gelmiştir.Aynı zamanda halen Ambalaj sektöründe üretim, matbaacılık ve ambalaj malzemeleri toptancılığı faaliyetlerini sürdürmektedir. Ankara Ticaret Odası önceki dönem Komite Başkan yardımcısıydı. Evli ve üç çocuk babasıdır. #Kozaklıspor #Kozaklı #Cemkar #Ankara #Gencnevsehirliler