Sağlık Bakanlığı Özel Kalem Müdür Yardımcısı Yaşar KELEŞ'ten anlamlı ziyaret.
Sağlık Bakanlığı Özel Kalem Müdür Yardımcısı Yaşar KELEŞ'ten anlamlı ziyaret.
Genç Nevşehirliler Derneği'nin Ankara'daki yeni adresine ziyaretler devam ediyor. 2018 yılında üç Nevşehirlinin bir araya gelerek samimiyetle başlatmış olduğu hareket daha da gelişerek devam ediyor. Hemşehrim dayanışması için faaliyet gösteren derneğimiz zaman içinde ilerleyerek şimdilerde ziyaretçilerini ağırlıyor.
 
2005 yılından itibaren Ankara'da yaşayan Keleş bugün bizleri onurlandırarak şu açıklamalarda bulundu;
"Nevşehir kültürünü yaşatacak bir girişime vesile oldukları için Nevşehirliler Derneği Başkanımız Sayın Ziya Ağca ve ekibini başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Hemşehrilerimizi bir araya getirme gayreti ile yapılan bu tür girişimleri destekliyorum. Ankara'da yapacağınız faaliyetlerde aranızda olmaktan büyük bir mutluluk duyacağım. Bir Nevşehirli olarak elimden gelen her türlü desteği vermeye hazırım." dedi.
 
Dernek Başkanı Ziya Ağca: Derneğimizi ziyaret ederek bizleri onurlandıran değerli hemşehrimize teşekkür ediyorum diyerek derneğimize yapılacak her türlü katkıya, ufuk açacak yeni düşüncelere açık olduklarını belirtti.
 
Yaşar Keleş kimdir?
 
2005 yılında Doğuş Üniversitesi İngilizce Endüstri Mühendisliği bölümünden fakülte birincisi olarak mezun oldu. TÜRKSAT Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme Anonim Şirketinde uzman yardımcısı olarak iş hayatına başladı. Fransa’daki Thales Alenia Space firmasında kalite sorumlusu olarak eğitim aldıktan sonra yerli ve milli uydu tasarım projesinde kalite ve güvenilirlik analizleri çalışmalarını yürüttü. CATIA programı üzerinde teknik çizimler gerçekleştirdi. TÜRKSAT 3A iletişim uydusunun üretilmesi için TTTP (Teknoloji Transfer ve Eğitim Programı) grup üyelerinin zaman planlamasını yaptı. İslam Konferans Örgütü (the Organisation of the Islamic Conference) için yer gözlem uydusu OICSAT projesinde aktif rol aldı.
 
Proje Yönetim Ofisinde çalıştığı sırada Türksat’ta yürütülen projelerin analizini gerçekleştirdi. PMBOK temelli şirket içi ve dışı eğitimler vererek PMP sertifikasına sahip çalışan sayısının artmasına katkı sağladı. Aynı zamanda, şirket içi birimlere Proje Yönetimi konusunda danışmanlık hizmeti verdi. Ayrıca, 6698 Sayılı Kişisel Verileri Koruma Kanunu gereğince şirket içinde gerçekleştirilen dönüşüme katkı sağladı. Yıllık düzenli olarak Direktörlükler ve İl Müdürlüklerini Kalite Yönetim Sistemi ve Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi açısından tetkik etti.
 
Evli ve 2 çocuk babası olan Keleş, İyi derecede ingilizce bilmektedir. Halen Sağlık Bakanlığında Bakan özel kalem müdür yardımcısı olarak görev yapmaktadır.